Skip to main content

Uitvaart in Amsterdam

U wilt uw uitvaart regelen in Amsterdam? Dan wilt u natuurlijk het liefst vertrouwen op een lokale uitvaartverzorger die de plaatselijke tradities en gebruiken kent. Een uitvaart in Amsterdam ziet er immers anders uit dan een uitvaart in de Achterhoek.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Amsterdam

Uitvaartgebruiken en tradities in Amsterdam

Zo’n 60% van de Amsterdammers verkiezen cremeren boven begraven. Dat ligt boven het landelijke gemiddelde van ongeveer 55%.

Vaak wordt er echte Amsterdamse muziek tijdens de uitvaart gedraaid, bijvoorbeeld van Johnny Jordaan of Johnny Kraaijkamp (‘Er is een Amsterdammer doodgegaan’). Een Amsterdamse uitvaart is de afgelopen jaren meer en meer een positieve terugblik op het leven geworden. Soms kan het er uitbundig aan toe gaan.

Uitvaart regio Amsterdam

Uitvaartverzorgers in Amsterdam

Lifetri werkt samen met meer dan 300 lokaal bekende uitvaartverzorgers in Nederland. U kunt lokale uitvaartverzorgers in Amsterdam vinden door te zoeken op postcode. Natuurlijk hebt u een volledig vrije keuze in uitvaartverzorger. Vind een uitvaartverzorger in Amsterdam.

Gebaseerd op lokale prijzen en diensten

Een begrafenisverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart. Zo belast u nabestaanden niet met de kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Lifetri baseert uw uitvaartverzekering op de diensten en bijhorende prijzen van lokale uitvaartverzorgers in bijvoorbeeld Badhoevedorp, Amstelveen of Duivendrecht en dat is voordelig voor u. De kosten voor een uitvaart in Amsterdam zijn immers anders dan die voor een uitvaart in Zutphen.

Contact met Lifetri

Elke stad heeft zo zijn eigen manier van afscheid nemen. Dat geldt ook voor de Amsterdam. Omdat Lifetri thuis is in Amsterdam, weten we als geen ander wat hier de plaatselijke tradities en gebruiken zijn. Daarom zijn we als enige maatschappij in staat om een echte uitvaartverzekering voor Amsterdammers samen te stellen.

Geïnformeerd worden over een Amsterdamse uitvaartverzekering? Maak dan een afspraak met een adviseur van Lifetri die werkzaam is in Amsterdam.