Skip to main content
middel1

Wim Folbert

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Wim Folbert. Of maak een vrijblijvende afspraak met Wim voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Wim Folbert

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Wim

Stel een vraag aan Wim

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 31 69 51 73

(Direct)

Interview met Wim Folbert

Wie is Wim Folbert?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Overijssel. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Vriezenveen en ben op zaterdag met het hele gezin op de plaatselijke voetbalclub te vinden waar ik ook vrijwilliger ben.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Het werk bij LIFETRI vind ik bijzonder omdat je bij de mensen thuis komt en ieder gesprek weer anders is. De mensen zijn open en oprecht want ze vertellen je persoonlijke dingen. Ondanks het onderwerp zijn de gesprekken ook vaak best gezellig.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Toen ik op bezoek was bij een man en vrouw en uitlegde wat de werkwijze is van Lifetri, werden zij erg enthousiast. Dat was natuurlijk mooi, maar zij belde ook direct al haar kinderen, broers en zussen op om te zeggen dat ze een gesprek met mij aan moesten gaan over de uitvaart. Nu zijn al haar kinderen en broers en zussen ook klant bij Lifetri.

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

Bij Lifetri leveren we een uitvaartverzekering op maat omdat de wensen van de klant leidend zijn. We werken met de plaatselijke uitvaartondernemer samen en kunnen zo een passende uitvaartverzekering samenstellen op basis van de plaatselijke gebruiken en kosten. Klanten zijn altijd vrij in de keuze van de uitvaartverzorger en stellen dat zeer op prijs!

Wim Folbert, adviseur bij Lifetri