Skip to main content
middel1

Wilma van Willegen

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Wilma van Willegen. Of maak een vrijblijvende afspraak met Wilma voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Wilma van Willegem

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Wilma

Stel een vraag aan Wilma

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 52 03 46 94

(Direct)

Interview met Wilma van Willegen

Wie is Wilma van Willegen?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in het midden van het land. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Zuid-Holland en ga er graag op uit met mijn kinderen.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Het bijzondere aan dit vak is dat het gaat om persoonlijk contact. Ieder mens is uniek, net als de gesprekken die je hebt. Ik haal heel veel energie en voldoening uit mijn werk bij Lifetri. Combineer dat met het feit dat ik mensen echt en oprecht kan helpen en je hebt een hele mooie baan!

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Ik had eens een gesprek met een mevrouw die aangaf bij leven een zeer vrolijk en uitbundig persoon te zijn en daardoor ook absoluut geen sombere stemming te willen op haar uitvaart. Haar wens was dan ook dat er een borrel gedronken zou worden en dat er een toost werd uitgebracht. In haar uitvaartverzekering is dus een bedrag opgenomen voor de consumpties en in het wensenformulier staat duidelijk vermeld dat er getoost mag worden!

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

Je maakt op basis van de wensen van de klant een voorstel voor een uitvaartverzekering. Hierdoor betaalt de klant dus nooit voor een dienst die niet nodig is. Ook worden de nabestaanden ontlast doordat de wensen en diensten vermeld staan in de uitvaartverzekering. Omdat Lifetri samenwerkt met lokale uitvaartverzorgers kunnen we de kosten goed inschatten. Die verschillen namelijk per regio. En als die kosten stijgen laten we dat weten zodat onze klanten in de toekomst ook goed verzekerd zijn voor hun uitvaart.

Wilma van Willegen, adviseur bij Lifetri.