Skip to main content
Lydia belt Sandra

Werken bij Lifetri

Het is goed werken bij Lifetri. Waarom? Omdat Lifetri als werkgever veel te bieden heeft.

Over Lifetri

Wie zijn wij?

Wij zijn Lifetri, een jonge startup opgericht door het Amerikaanse TPG Sixth Street Partners. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we maar één doel: groeien! Wij zijn een snelgroeiende verzekeraar met grote ambities in de markt van levensverzekeringen. Afgelopen jaar hebben we met de overname van uitvaartverzekeraar Nuvema een mooie eerste stap gezet in onze groeiambitie. En we hebben alweer de volgende stappen gezet in onze groei. Eind dit jaar verwachten we uit te gaan breiden…

Wij geloven dat we met onze missie klanten zelfverzekerd kunnen maken. Het verschil met ‘gewoon’ verzekeren is dat we niet zomaar verzekeringen afsluiten aan de hand van bepaalde risico’s. Bij Lifetri gaan we een stap verder. Wij maken de grootste financiële levenszorgen inzichtelijk en laten klanten ontdekken dat niet al deze zorgen reëel zijn. Samen met onze klanten ontwikkelen we verzekeringen die passen bij hun leven én situatie. Bij Lifetri ontwikkelen we samen én in kleine stappen. We werken graag data gedreven en vinden klantbeleving heel belangrijk in onze oplossingen. Door onze bedrijfsfilosofie geloven wij dat we de beste in de levensverzekeringen markt kunnen worden!

Collega's

Onze mensen

Het afgelopen jaar zijn we van een startup met een klein groepje mensen gegroeid naar een organisatie waar meer dan 50 mensen werken! Onze mensen zijn ons belangrijkste asset. Door persoonlijke aandacht, erkenning, duidelijke doelen en empowerment willen wij gebruik maken van een ieders kwaliteiten. We hebben een diverse club mensen met verschillende achtergronden en expertises, en we hechten veel waarde aan deze diversiteit.

Werken bij Lifetri betekent werken bij een kleine, jonge startup met veel dynamiek. Een club met een gezonde balans tussen collega’s die hun vak verstaan en jonge ambitieuze professionals. Een sfeer die te omschrijven is als familiair én tegelijkertijd professioneel, waar iedereen zichzelf kan zijn. We zijn geïnteresseerd in elkaars werk en vinden het belangrijk om in verbinding te staan met elkaar. Ook hierin streven we naar continue verbetering en groei.

Door de overnames bundelen we onze kennis, ervaring en expertise om onze klanten goed en steeds beter te bedienen. Dit biedt voor al onze medewerkers nieuwe kansen! Doordat we een relatief kleine club zijn in de verzekeringssector, is er veel vrijheid om (nieuwe) dingen op te pakken en vorm te geven. Bij Lifetri denken we dan ook niet in afgebakende functies, maar in rollen. Binnen die rollen maken we afspraken over resultaten, maar ook over persoonlijke groei zodat medewerkers hun eigen kwaliteiten en drijfveren kunnen herkennen en ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling
Kenmerkend voor werken bij Lifetri is de leercurve die je in je persoonlijke ontwikkeling kunt doormaken. Wij vinden het als werkgever belangrijk om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Al onze medewerkers krijgen een opleidingsbudget. Men kan zelf een voorstel doen voor de gewenste training of opleiding. Denk hierbij aan coaching, training on the job, e-learning en maatwerk via in company trainingen. Alles wat bijdraagt aan de ontwikkeling van onze medewerkers!

organogram lifetri
Bel, mail of app

Contact

Wil jij ook werken bij een ambitieuze organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontplooiing?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die met ons willen meegroeien! Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact op met onze recruiter Sandra Charan (sandra.charan@lifetri.nl / 06-40107924) voor de mogelijkheden.