Skip to main content
middel1

Tom Hanraads

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Tom Hanraads. Of maak een vrijblijvende afspraak met Tom voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Tom Hanraads

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Tom

Stel een vraag aan Tom

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 21 13 98 28

(Direct)

Interview met Tom

Wie is Tom Hanraads?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Noord-Holland. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Amsterdam en heb bij verschillende verzekeraars en tussenpersonen gewerkt voordat ik bij Lifetri begon.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Doordat ik persoonlijk contact heb met (potentiële) klanten, uitvaartondernemers en uitvaartverenigingen blijf ik op de hoogte van alle wensen en mogelijkheden op gebied van uitvaart. Binnen de provincie Noord-Holland zijn er best veel verschillende gebruiken, rituelen en wensen. Elke uitvaart is verschillend en uniek en dat maakt mijn werk bijzonder.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Een klant was haar afspraak vergeten. Maar zij zat in het buurthuis en wilde daar het gesprek wel voeren. Haar vriendin schoof als eerste aan en uiteindelijk waren er in totaal zes mensen bij komen zitten. Slechts één daarvan had een uitvaartverzekering en de anderen hebben het via mij geregeld. Ze stonden er eerder nooit bij stil omdat ze nog zo jong waren. Over de gevolgen van ziek worden of een ongeval hadden ze nooit nagedacht.

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

Wij leveren maatwerk. Een passende verzekering tegen een goede prijs. En daarin informeren we de klant graag persoonlijk. We gaan namelijk uit van de wensen van de klant en de lokale prijzen die daarbij horen. Zo bieden we een uitvaartverzekering die uitgaat van de kosten die daadwerkelijk gemaakt gaan worden. Wanneer de kosten stijgen of de wensen veranderen, dan kan de uitvaartverzekering altijd aangepast worden.

Tom Hanraads