Skip to main content
middel1

René Hoegee

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan René Hoegee. Of maak een vrijblijvende afspraak met René voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

René Hoegee

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met René

Stel een vraag aan René

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 21 14 15 77

(Direct)

Interview met René Hoegee

Wie is René Hoegee?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Zuid-Holland en Zeeland. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon zelf in de Hoekse Waard en houd van wandelen, hardlopen en zaalvoetballen.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Bij Lifetri is persoonlijk contact bij de klanten thuis erg belangrijk. Zelf vind ik het erg fijn om klanten één op één te kunnen informeren over alle mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzekeringen. Daarbij houd ik graag rekening met de wensen en behoeften. Ik geloof dat ieder mens uniek is en iedereen dus een uiterst persoonlijke uitvaartverzekering verdient!

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Tijdens een service bezoek bij een klant werd aan mij gevraagd om de lopende verzekering na te lopen, omdat mevrouw dacht oververzekerd te zijn. De polismap met alle polissen lag al op tafel, dus ik kon gelijk aan de slag. Bij het afsluiten van de Lifetri uitvaartverzekering is destijds rekening gehouden met elders lopende uitvaartverzekeringen. Na enig speurwerk kwam ik er achter, dat die andere uitvaartverzekeringen gestopt waren en ze dus niet over- maar onderverzekerd was. Ik heb de lopende uitvaarverzekering van Lifetri toen direct weer op maat aangepast. De meerwaarde van het persoonlijk contact bij de klanten thuis is door dit voorval dus wel bewezen!

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

Het kiezen voor een uitvaartverzekering bij Lifetri is kiezen voor kwaliteit, service en persoonlijk contact. De kosten van een uitvaartverzekering zijn op voorhand niet uit te drukken in een vast bedrag, maar worden bepaald door persoonlijke wensen en plaatselijke omstandigheden. Daarom werkt Lifetri al jaren samen met de lokale uitvaartondernemers, zodat we bekend zijn met de lokale prijzen, gebruiken en rituelen. Wanneer de uitvaartkosten stijgen of wensen veranderen, houden we klanten op de hoogte zodat ze op maat verzekerd zijn en blijven.

Rene Hoegee