Skip to main content

Nuvema wordt Lifetri

De nieuwe naam van Nuvema is Lifetri. Lees hier wat er verandert en welke gevolgen dat heeft voor uw polis.

Bereken wat een eerlijke uitvaartverzekering kost

  • Premie o.b.v. lokale kosten
  • Kinderen tot 18 jaar gratis
  • Polis kosteloos aanpassen
Naamswijziging

Nuvema wordt Lifetri

Vanaf 5 augustus heten wij geen Nuvema meer, maar Lifetri. Naast de naam, het logo en de huisstijlkleuren, verandert er voor klanten niks. Uw uitvaartverzekering blijft hetzelfde. U blijft dezelfde premie betalen en blijft voor hetzelfde bedrag verzekerd.

Waarom heten jullie nu Lifetri?

We hebben onze naam veranderd omdat we een nieuwe eigenaar hebben, een nieuwe directie en dat we ambities hebben om een grote levensverzekeraar te worden. Daar hoort een nieuwe naam bij.

Verandert mijn verzekering ook?

Er verandert niks aan uw verzekering. Niet aan het verzekerd bedrag, premie of voorwaarden. Mochten we iets veranderen in de toekomst, dan laten we dit altijd persoonlijk weten.
Als wij wat veranderen, zullen we dat altijd in het voordeel van de klant doen.

Veranderen de andere contactgegevens?

We blijven altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. U kunt naar hetzelfde nummer blijven bellen als voorheen: 035 – 548 08 08.

Ons adres was al veranderd:

Bezoekadres
Olympia 1
1213 NS Hilversum

Postadres
Postbus 1020
1200 BA Hilversum

Ons e-mailadres is ook veranderd: info@lifetri.nl. Onze website vindt u nu op www.lifetri.nl.

Waarom heten jullie nu pas Lifetri?

Onze statutaire naam was al wel veranderd in Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. Hier heeft iedere klant in september 2018 een brief over gekregen. We wilden graag eerst de tijd nemen om bijvoorbeeld de website en de brieven om te zetten. Ook wilden we onze klanten de tijd geven om aan de nieuwe naam te wennen. Daarom stond op alle brieven al wel dat we binnenkort Lifetri gingen heten, maar bleven we voorlopig de naam Nuvema gebruiken.

Wie is de nieuwe eigenaar?

De nieuwe eigenaar is TSSP. Dit is het investeringsplatform van de Amerikaans-Engelse investeringsmaatschappij TPG. Dit is een grote en solide investeerder. De Nederlansche Bank heeft de overname goedgekeurd. Dit doet De Nederlansche Bank alleen als een nieuwe eigenaar met een goed langetermijnplan komt waarin de belangen van klanten zijn veiliggesteld.

Ik wil nog meer weten?

Heeft u nog vragen over de ze naamswijziging? Dan kunt u ons bellen tijdens kantooruren op 035 – 548 08 08. Of stuur een mail naar info@lifetri.nl. Wij helpen u graag!

Logo