Skip to main content
middel1

Marianne van Bennekom

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Marianne van Bennekom. Of maak een vrijblijvende afspraak met Marianne voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Marianne van Bennekom

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Marianne

Stel vraag aan Marianne

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 21 17 25 00

(Direct)

Interview met Marianne van Bennekom

Wie is Marianne van Bennekom?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Overijssel. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Dalfsen, heb een passie voor koken en geniet daar graag uitgebreid van met familie en vrienden.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Het werk bij Lifetri vind ik zo leuk omdat je iedere keer weer verrast wordt door de mensen waar je op bezoek komt. Al is het onderwerp niet zo leuk, het is wel altijd gezellig en er wordt veel gelachen.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Toen ik eens bij een meneer aanbelde vertelde ik hem dat een persoonlijk gesprek bij Lifetri helemaal niks kost, alleen maar een kopje thee. De week daarop stond de afspraak gepland en toen ik daar aanbelde deed hij de deur open en zei “de thee staat klaar!”. Hij had het op de afspraakkaart opgeschreven. Dit is een van de vele momenten die mijn werk zo leuk maken.

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

De uitvaartverzekering van Lifetri is uniek, omdat wij altijd werken met de prijzen van de plaatselijke uitvaartondernemer of uitvaartvereniging. Die prijzen kunnen per regio en gemeente erg verschillen. We bieden ook geen standaard pakket, maar vragen naar de wensen van onze klanten. Bij Lifetri ben je dus altijd op maat verzekerd.

Marianne van Bennekom