Skip to main content
middel1

Marc Berends

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Marc Berends. Of maak een vrijblijvende afspraak met Marc voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Marc Berends

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Marc

Stel een vraag aan Marc

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 21 15 48 92

(Direct)

Interview met Marc Berends

Wie is Marc Berends?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Gelderland. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon zelf ook in Gelderland en houd van reizen, surfen en andere sporten.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

De vrijheid en het contact met mensen maakt het werken bij Lifetri erg plezierig. Je komt bij de mensen thuis om ze te informeren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden met een uitvaartverzekering. Hoewel het natuurlijk een gevoelig onderwerp is, vind ik het mooi om te zien hoe klanten daarvoor openstaan. Het product is maatwerk en dat schept veel vertrouwen!

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Wat mij iedere keer weer verbaasd is dat mensen denken dat ze het goed geregeld hebben en weten hoe het in elkaar zit. Maar tijdens het gesprek blijkt vaak dat er nog behoorlijk veel onduidelijkheden zijn rondom een uitvaartverzekering. Het geeft me daarom voldoening om duidelijkheid te kunnen scheppen en met een goed verhaal te kunnen komen. De klant met een goed gevoel achter laten, daar doe ik het uiteindelijk voor.

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

Alles wordt op maat besproken met lokale tarieven van de plaatselijke uitvaartverzorger. De uitvaartverzekering is altijd toegespitst op de persoonlijke situatie van onze klanten en hun uitvaartwensen. Zo is bij overlijden alles rondom de uitvaart goed geregeld en worden de nabestaanden ontlast.

Marc Berends