Skip to main content
middel1

Lancer Huijbregts

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Lancer Huijbregts. Of maak een vrijblijvende afspraak met Lancer voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Lancer Huijbregts

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Lancer

Stel een vraag aan Lancer

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 52 03 54 73

(Direct)

Interview met Lancer Huijbregts

Wie is Lancer Huijbregts?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Brabant. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, surf ik op internet en uitgaan doe ik ook graag. Naast deze hobby’s geniet ik ook erg van (culturele) reizen.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Het informeren van klanten omtrent de uitvaart en de kosten maakt mijn werk leuk en afwisselend. Immers, elke klant is uniek als het gaat om de persoonlijke wensen op uitvaartgebied. Het is steeds weer een uitdaging om voor iedere klant een passende oplossing aan te bieden.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Onlangs bezocht ik een klant in Oisterwijk. Toen ik binnenkwam zag ik dat het hele huis gevuld was met mensen. Na mijn uitleg kon ik het hele gezin van 7 personen helpen met een uitvaartverzekering. Daarnaast waren er ook een heleboel vrienden van hun kinderen aanwezig en hun interesse in een uitvaartverzekering was direct gewekt. Hierdoor kon ik de week daarna ook de vrienden en kennissen informeren. Dat was een leuke ervaring.

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

Klanten willen een uitvaartverzekering die haarfijn aansluit op de persoonlijke wensen. Op basis van die wensen stelt Lifetri een persoonlijk pakket op. Wijzigingen in de uitvaartverzekering zijn altijd mogelijk en klanten zijn vrij in hun keuze van uitvaartverzorger en de wijze van invulling. Door ruim 60 jaar ervaring weet Lifetri precies hoe een uitvaartverzekering in elkaar moet zitten. Onze uitvaartverzekering hanteert de tarieven van de lokale uitvaartondernemer waarmee wij samenwerken, iets wat de klanten zeer aanspreekt.

Lancer Huijbregts