Skip to main content
middel1

Jack van Duinen

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Jack van Duinen. Of maak een vrijblijvende afspraak met Jack voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Jack van Duinen

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Jack

Stel een vraag aan Jack

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 52 03 55 10

(Direct)

Interview met Jack van Duinen

Wie is Jack van Duinen?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Groningen. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Sappemeer en houd ervan om zelf te sporten of mijn kinderen aan te moedigen tijdens het sporten.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Het bijzondere van het werken bij Lifetri is de mate van vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vertrouwen. Dat ik ervaar ik bij mijn werkgever maar ook bij de klanten. Op die manier kan ik mijn werk optimaal uitvoeren. Ik werk in mijn eigen regio en kan mensen daardoor persoonlijk informeren over een uitvaartverzekering en de kosten die komen kijken bij een uitvaart.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Deze baan zorgt ervoor dat geen dag of afspraak hetzelfde verloopt. Zo heb ik eens meegemaakt dat mijn verhaal zo goed aansloeg, dat andere familieleden werd verzocht om ook aan te schuiven. Of dat ik tijdens een afspraak werd uitgenodigd om mee te eten. Zo heeft bijna elke afspraak weer een ander verhaal. Dat maakt dit werk ook zo mooi!

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

Een uitvaartverzekering regel je liever dicht bij huis. Het liefst regelen we onze zaken met mensen uit onze eigen streek, stad of dorp. Zeker als het om persoonlijke zaken gaan zoals uitvaart. Ik ben thuis in de regio Groningen en daarom in staat een speciale persoonlijke uitvaartverzekering samen te stellen. Daarnaast werk ik samen met de uitvaartverzorgers bij mijn klanten in de buurt. Dit is niet alleen vertrouwd, maar het is ook van invloed op de kosten. Een uitvaartverzekering wordt bij Lifetri namelijk afgesloten op basis van regionale prijzen.

Jack van Duinen