Skip to main content
middel1

Edwin Bruinsma

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Edwin Bruinsma. Of maak een vrijblijvende afspraak met Edwin voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Klantbeoordelingen

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Edwin Bruinsma

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Edwin

Stel een vraag aan Edwin

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 21 14 42 61

(Direct)

Interview met Edwin Bruinsma

Wie is Edwin Bruinsma?

Ik werk als adviseur bij Lifetri en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Friesland. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Zelf woon ik in Leeuwarden en ik ben altijd al werkzaam in de uitvaartbranche.

Wat maakt het werk bij Lifetri zo bijzonder?

Lifetri is een leuke werkgever waar je veel leert en waar je veel vrijheid hebt om je werk in te delen. Daarnaast leer je ontzettend veel nieuwe mensen kennen. Het werk bij Lifetri vind ik zo leuk omdat je iedere keer weer verrast wordt door de mensen waar je op bezoek komt, elke keer ontmoet je weer nieuwe mensen! het onderwerp is niet altijd leuk, maar het is wel altijd gezellig en lachen heel wat af.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Een klant belde mij omdat ze dacht dubbel verzekerd te zijn. Het tegenovergestelde bleek waar. Ze had twee uitvaartverzekeringen, maar in beide gevallen was het verzekerde bedrag te laag voor een uitvaart in haar woonplaats. Omdat één uitvaartverzekering van Lifetri was, konden we haar uitvaartwensen bespreken en berekenen welk bedrag ze zou willen verzekeren naast de andere uitvaartverzekering. Op die manier hebben we de uitvaartverzekering van Lifetri verhoogd zodat ze weer op maat verzekerd is.

Waarom is een uitvaartverzekering van Lifetri een goede keus?

De uitvaartverzekering van Lifetri sluit perfect aan op de wensen van de klant. We bieden namelijk geen algemeen pakket aan, maar laten de klant bepalen wat ze precies willen voor hun uitvaart. Zo verzekeren we ze niet voor producten die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben. Doordat we samenwerken met lokale uitvaartverzorgers weten we ook wat die wensen precies gaan kosten. De prijzen verschillen namelijk per regio en zo verzekeren we onze klanten op maat.

Edwin Bruinsma