Skip to main content
Veluwe

Dienstverlening

Op deze pagina zijn enkele documenten te vinden die te maken hebben met de dienstverlening van uitvaartverzekeraar Lifetri en die van belang kunnen zijn voor u als klant van Lifetri.

Verzekeringskaart

Het Verbond van Verzekeraars heeft de verzekeringskaart in het leven geroepen. Deze is speciaal bedoeld voor de consument. Het Verbond vindt het, net als Lifetri, belangrijk dat consumenten inzicht krijgen in en zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun financiële situatie. De verzekeringskaart biedt op overzichtelijke wijze de belangrijkste informatie over de uitvaartverzekering van Lifetri en hiermee kan de consument ook de producten van verschillende verzekeraars goed vergelijken.

Dienstverleningsdocument

Naast de verzekeringskaart kunt u ons dienstverleningsdocument downloaden. Dit document wordt tijdens onze verkoopgesprekken aan iedere consument overhandigd. Voor deze informatie kunt u ook onze infographic bekijken. Hierop kunt u precies zien op welke manier u een uitvaartverzekering bij ons kunt afsluiten. U kunt zonder advieskosten zelf een uitvaartverzekering via onze website afsluiten.

Als u liever een persoonlijk advies wilt, kunt een afspraak met één van onze adviseurs maken. Deze inventariseert uw wensen en kijkt samen met u of er al andere financiële middelen zijn voor uw uitvaart. Hiervoor betaalt u wel advieskosten. Bent u al klant bij ons en wilt u uw uitvaartverzekering nog eens doornemen? Dan hoeft u geen advieskosten meer te betalen.

Fraudebeleid

Het komt helaas voor dat mensen misbruik maken van hun verzekering. Dat misbruik kost ons en onze eerlijke klanten geld. Om onze klanten en onszelf te beschermen voeren wij daarom een actief fraudebeleid om misbruik tegen te gaan.

Polisvoorwaarden

Voor verder informatie verwijzen wij u graag naar de polisvoorwaarden van Lifetri.

Governance principes

Als verzekeraar vermeld Lifetri in haar jaarverslag hoe de Governance Principes zijn toegepast. Onderdeel van de Governance Principes is de moreel ethische verklaring voor bestuurders, lees de verklaring van de bestuurders van Lifetri.