Skip to main content
Veluwe

Kan ik post ontvangen van mijn familielid die bij Lifetri verzekerd is?

Contact met Lifetri

Telefonisch

035 - 548 08 08

maandag t/m vrijdag; 9:00 - 17:00

Zelf regelen

Afspraak met adviseur maken

Uitvaartverzorger zoeken

Een vraag stellen

Postadres

Post ontvangen van Lifetri

Het is mogelijk om post die bestemd is voor een verzekerd familielid bij Lifetri door u te laten ontvangen. Daarvoor moet de verzekerde nadrukkelijk toestemming geven met een ondertekende machtiging. Dit in verband met de bescherming van persoonsgegevens.

Machtiging familielid

Door omstandigheden kan het wenselijk zijn dat iemand anders de post van een verzekerde ontvangt. Om als familielid post te kunnen ontvangen voor een verzekerde bij Lifetri is een machtiging nodig. De verzekerde moet daarin nadrukkelijk toestemming geven dat u als geadresseerde wordt opgegeven bij het versturen van post namens Lifetri. Deze ondertekende machtiging kan de verzekerde per post of e-mail opsturen. Lifetri voert dan de wijziging van het postadres door zodat u in de toekomst post voor de verzekerde ontvangt.

Adreswijziging

Ook als u post ontvangt namens een verzekerd familielid is het belangrijk dat de adresgegevens van de verzekerde juist zijn. Als wij over de juiste gegevens beschikken kunnen we er namelijk voor zorgen dat we de verzekerde optimaal van dienst zijn. Mocht u als gemachtigde verhuizen, dan is het ook van belang dat de verzekerde opnieuw een machtiging opstuurt met uw nieuwe adresgegevens. Zo kunnen we u op de hoogte houden van eventuele wijzigingen met betrekking tot de uitvaartverzekering.

Persoonsgegevens

Als verzekeringsinstantie hecht Lifetri veel waarde aan de privacy van haar klanten. Daarom hebben wij ook een privacyverklaring uitgewerkt en gepubliceerd op onze website. Hierin leest u uitgebreid hoe wij met specifieke persoonsgegevens omgaan.

Meer informatie nodig? Kijk eens naar andere veelgestelde vragen of neem contact op met Lifetri.