Skip to main content
middel1

Disclaimer

Wij zijn de Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V., maar hierna praten wij over onze handelsnaam Lifetri Uitvaartverzekeringen of Lifetri. Onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij doen ons best om u zo goed en zo duidelijk mogelijk te informeren.

Informatie Lifetri.nl

De informatie op onze website is bedoeld als informatief en is vrijblijvend. Met een product bedoelen wij ook alle andere vormen van financiële producten en diensten die wij aanbieden zoals uitvaartverzekeringen. Ondanks dat wij ons best doen, kan het gebeuren dat de informatie op onze website niet klopt. Daarom geeft de informatie op onze website u geen rechten. De informatie is niet bedoeld als vervanging van een deskundig financieel advies. Vraag daarom altijd eerst uw onafhankelijk financieel adviseur om advies. De adviseur kan alles wat hij over u weet gebruiken bij zijn advies aan u.

Contact

Heeft u een vraag over onze website? Dan kunt u ons bellen of dit vertellen via het formulier op deze website of ons een brief schrijven:

Lifetri Uitvaartverzekeringen
T.a.v. de afdeling Marketing
Postbus 1020
1200 BA  HILVERSUM
Telefoon: 035-5480808