Lifetri

boardsecretary

lounge.jpg

Board secretary

Ben je op zoek naar een interessante baan waar je de rol van bestuurssecretaris én legal counsel kan combineren? Heb je een sterke persoonlijkheid en ben je ervaren in het beïnvloeden van boardroom dynamics? Bij Lifetri in Hilversum hebben we een veelzijdige functie waar je écht impact kan maken!


Hier ga je werken

Wij zijn Lifetri, een jonge startup opgericht door het Amerikaanse TPG Sixth Street Partners. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we maar één doel: klanten helpen!

Wij zijn een snelgroeiende verzekeraar met grote ambities in de markt van levensverzekeringen. Vorig jaar hebben we met de overname van uitvaartverzekeraar Nuvema een mooie eerste stap gezet in onze groeiambitie. Wat ons kenmerkt? We zijn ambitieus! We willen het beste serviceboek van Nederland zijn. Onze ambitie is om mensen in Nederland zelfverzekerd te maken. Niet angst aanpraten maar zorgen dat we de echte behoeftes van de klant achterhalen. Klanten helpen met de echte vragen in het leven en daarop voortborduren.

In onze groei hebben we alweer de volgende stappen gezet door de overname van Klaverblad Levensverzekeringen. Eind dit jaar verwachten we dat de goedkeuring rond is. We hebben nu een portefeuille van 185.000 polishouders en zetten ons met ruim 50 collega’s voortdurend in om de klant centraal te zetten. Met Klaverblad groeit het al naar meer dan 600.000 klanten.


Ambitie

Als bestuurssecretaris organiseer en bewaak je bestuurlijke besluitvormingsprocessen en governance. Je ondersteunt en adviseert het Management Board en de Raad van Commissarissen bij haar bestuurlijke- en toezichthoudende taken en voelt je eigenaar van governance binnen Lifetri. Afhankelijk van de verschillende onderwerpen verschilt je rol daarbij van boardadvisor, coördinator, projectleider tot secretaris. In deze veelzijdige functie rapporteer je aan de CEO en ben je een stevige gesprek- en sparringpartner voor het Management Board. Je geeft gevraagd én ongevraagd advies en neemt proactief deel aan boardmeetings o.a. met de Raad van Commissarissen en overige vergaderingen. Je redigeert mee op de agenda van de Raad van Commissarissen en adviseert over de beste prioritering. Je zorgt tijdig voor de (inhoudelijke) voorbereiding en agenda’s én schrijft inhoudelijke stukken. Je zorgt voor beknopte verslaglegging, geeft terugkoppeling van de besluiten en stuurt op (tijdige) uitvoering. Samen met de executive assistent vorm je een team ter ondersteuning van het Management Board. Jullie hebben een uitwisselbare rol: de executive assistent ondersteunt jou waar nodig en vice versa. Vergaderingen van het Management Board en overleg met de Raad van Commissarissen bereiden jullie samen voor. Verder vind je het niet erg om soms ad-hoc en operationele werkzaamheden uit te voeren zoals, het notuleren van vergaderingen en vastlegging van de acties.

In de rol van legal counsel ben jij het aanspreekpunt voor verschillende juridische vraagstukken en relevante (nieuwe) wet- en regelgeving. Denk aan de afdeling HR, Operations etc. die vragen hebben over arbeidsrecht, compliance, polisvoorwaarden, verzekeringsrecht etc. Maar ook heb je een actieve rol in M&A trajecten en de integraties van bedrijven. Jij zorgt voor de coördinatie en de aansturing van advocaten, bewaakt dat ze de resultaten op tijd halen en binnen budget blijven. Je ondersteunt de organisatie met het stellen van de juiste vragen. De herinrichting van de juridische structuur van Lifetri is nu bijvoorbeeld een belangrijk item en vraagt weloverwogen beslissingen. Ook leg je vele verbindingen binnen en buiten de organisatie, bijvoorbeeld met de Raad van Commissarissen, toezichthouders en De Nederlandse bank.


Jij bent

Jij kan snel schakelen op alle niveaus van het besturen (operationeel, tactisch, strategisch én analytisch) en je vindt dat ook echt leuk. Je hebt gevoel voor bestuurlijke dynamiek en snapt de (inter)nationale wereld van besturen. Je vindt het leuk om aan iets te bouwen, iets te creëren wat er nog niet is en je begrijpt dat nog niet alles perfect is. In alles wat je doet vraag je je continu af of het bijdraagt aan het uiteindelijke doel. Daarnaast ben je een leuke collega met humor ;-) en herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Een afgeronde WO-opleiding bijv. Rechten of Bestuurskunde

 • Relevante kennis van het Civiel Recht, Corporate Governance en Verzekeringsrecht en je bent bekend met de complexiteit van een sterk gereguleerde business

 • Een aantal jaren relevante werkervaring als bestuurssecretaris/boardadvisor/boardsecretary, bedrijfsjurist/legal counsel of juridisch projectmanager

 • Stevige persoonlijkheid en uitstekende communicatieve vaardigheden. Kent zichzelf goed, kent de sterke punten en is zich bewust van eigen impact. Dit vertaalt zich in nee durven zeggen, korte- en heldere adviezen, aansluitend op de behoefte en stijl, aantrekkelijke presentaties, etc.

 • Resultaatgericht, flexibel (in verschillende rollen), service- en oplossingsgericht

 • (Politiek)sensitief en maakt snel verbinding met verschillende persoonlijkheden

 • Analytisch vermogen waardoor je snel verbanden legt tussen verschillende soorten informatie en tot integrale analyses komt

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  * Een uitgebreide screening is onderdeel van de procedure bij indiensttreding.


Wat we je bieden

Wij vragen veel maar bieden ook veel, want je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen in een organisatie die snel groeit, ambities heeft en niet is dichtgeregeld.

 • Een gemiddeld salaris van € 6.700,- op basis van 38 uur per week, afhankelijk van relevante ervaring

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand

 • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding of volledige OV vergoeding

 • Een collectieve pensioenregeling

 • De mogelijkheid om flexibel te werken

 • Internationale werkomgeving

 • Een goed bereikbare werklocatie in Hilversum Arenapark. Begin volgend jaar verhuizen we naar een locatie in Utrecht-west

 • Een mooi kantoorpand met goede restaurantfaciliteiten

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget en een breed trainingsaanbod waaraan dit budget besteed kan worden.


Hebben we je interesse gewekt en lijkt het je leuk om je kennis en ervaring in te zetten om Lifetri te helpen groeien? Stuur je CV en korte motivatie per mail door naar recruitment@lifetri.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je meer weten? Neem telefonisch of via Whatsapp contact met Sandra Charan, recruiter a.i. via 06-40107924.

Enthousiast?