Skip to main content
Garage

Geen begrafenisverzekering

Als u geen begrafenisverzekering heeft dan moet u of uw nabestaanden de kosten van uw begrafenis zelf betalen.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Zonder begrafenisverzekering?

Een begrafenisverzekering wordt daarom ook vaak als morele verplichting gezien. De meeste mensen vinden het niet netjes om hun nabestaanden te belasten met de kosten van hun uitvaart. Een gemiddelde begrafenis kost zo'n € 6.000,- en een crematie € 5.000,-.

Geen wensen vastgelegd

Als u geen begrafenisverzekering afsluit en uw wensen voor uw uitvaart niet vastlegt, moeten uw nabestaanden uw begrafenis betalen en de volledige invulling bepalen. In een toch al zeer zware tijd. U loopt dan het risico dat uw nabestaanden, vanwege geldgebrek, een andere uitvaart kiezen dan u gewild zou hebben. Met een juiste verzekering is er voldoende geld beschikbaar voor een begrafenis zoals u die wenst. Een goede begrafenisverzekering is dus een geruststellende gedachte, voor uzelf en voor uw nabestaanden.

Begrafenisverzekering afsluiten

Door de samenwerking met 300 lokale uitvaartverzorgers kan Lifetri u een op maat gemaakte begrafenisverzekering aanbieden die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen en de prijzen in uw regio. Die kunt u zelfstandig online afsluiten of samen met één van onze adviseurs. U kunt online een adviesgesprek aanvragen waar u advieskosten voor betaalt.