Skip to main content
Garage

Begrafenisverzekering afkopen

Wilt u uw begrafenisverzekering stopzetten en afkopen? Dit kan uitsluitend onder bepaalde voorwaarden.

Afkopen

Afkopen van begrafenisverzekering

Ten eerste kunt u uw begrafenisverzekering alleen afkopen als dit een kapitaal uitvaartverzekering betreft. Lifetri biedt deze niet aan.

Omdat bij een natura uitvaartverzekering het eindbedrag niet wordt uitgekeerd aan de verzekerde, maar aan de uitvaartverzorger, kan een natura verzekering niet worden afgekocht.

Ten tweede kunt u uw verzekering alleen afkopen als u permanent naar het buitenland verhuist en de verzekering vanwege het acceptatiebeleid van de verzekeraar niet voortgezet kan worden.

Begrafenisverzekering premievrij maken

Wilt u toch stoppen met het betalen van premie voor uw natura uitvaartverzekering, dan is premievrij maken de beste optie. U betaalt dan geen premie meer en de tot dan toe opgebouwde waarde wordt uitgekeerd na uw overlijden. Wilt u meer informatie over het premievrij maken of afkopen van uw begrafenisverzekering? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak een afspraak

Wilt u met een deskundige en gekwalificeerde adviseur van Lifetri de details van uw uitvaart en/of de opties van een uitvaartverzekering doornemen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak.

Geslacht